Dobrodošli dragi prijatelji!!!

Deda Mraz kontakt telefon : 064/177-37-37Deda Mraz

O Deda Mrazu!

planina

Na dalekom severu, usred beskrajne ledene pustoši Laponije, nalazi se misteriozna planina Korvatunturi. Upravo u njenom podnožju, sakriven od ljudskih očiju, živim ja - Deda Mraz sa svojom Baka Mrazicom, mojim drugarima pomoćnicima - patuljcima i irvasima.

Ovde živimo toliko dugo da se i ne sećam kada smo se doselili.

Pitaćete se: zašto baš tu, Deda Mraze?

Odgovor leži u značenju imena planine Korvatunturi – Uvo planina (planina Uvo), pa ćete se složiti da je ovo najbolje mesto gde mogu da oslušnem i primim sve želje i snove ljudi svih uzrasta.

Moram da vam priznam da mi ovde vrlo prijaju mir i tišina, jer preko cele godine primam puno pisama i onda na miru mogu da pripremim poklone za svu dobru decu, to jest, za sve vas moje male drugare. Naravno, puno mi pomažu Baka Mraz i patuljci, bez njih ne znam kako bih postigao sve. Da bi pokloni stgli do vas, draga deco, pomažu mi i moji verni irvasi a vi svakako znate najpopularnijeg medju njima – Rudolfa.*

Eto, to je cela moja družina koja vas obraduje svake Nove godine. Naravno, da bi ste dobili poklon, morate najpre da ispunite par malih uslova, a njih zna svako dete: da budete dobri, da slušate roditelje, bake, deke i naravno da mi napišete par reči o vama u pismu, kao i ono što biste želeli da dobijete na poklon za Novu godinu. Jednostavno, zar ne?

Na kraju, da bi lakše stupili u kontakt samnom, možete pisati i na moju e-mail adresu  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili ukoliko imate sreće da me nadjete i uživo na Skype nalogu na vrhu strane (ili u okviru Skype-a potražite me pod imenom dedamraz.net).

Kliknite na plavu ptičicu u gornjem desnom uglu i pratite me na Twitter-u.

Preporuke!

Deda Mraz
Deda Mraz na koga se možete osloniti!

Pročitaj više ovde...

Prijatelji sajta

Prijatelji sajta
Prijatelje sajta možete videti

klikom ovde...

Foto Deda Mraz

Fotografisanje
Profesionalno fotografisanje sa Deda Mrazom.

Više o tome ovde...

Idi na Vrh